2 mars, 2021

Grattis till Titel i AB C-utmaningen

Av TrickMaster2020

Idag Gratulerar vi Annie Carlsson & Toffie, Annie Carlsson & Heidi, Madeleine Rowett Bober & Stella som klarat Alfabetsutmaningen. Stort Grattis. Jag hoppas att ni kommer att fortsätta ha kul med era hundar. För att få titeln registrerad på DoMoreWIthYourDog gör du som följer:1. Skapa ett inlägg på TrickStarz faceboksida med: ABC, ditt och hundens namn. Kommentera inlägget med att ladda upp filmer eller länka från Youtube 2. När du är godkänd på alla tricks, så går du in på DoMoreWIthYourDogs webbshop och fyll i ansökan.3. Uppge Eva Lindh Waterworth som coach och TrickStarz Spark Team som team4. DMWYD tar en avgift på 20-25 dollar beroende på om du vill har rosett tillsammans med diplomet och PDF-filen eller inte.5. Skicka in uppgifterna och sen får jag ett mail där de kontrollerar att dina tricks är godkända. 6. Slutligen får du ditt diplom på posten och kommer med i DMWYD´s register